i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. 3. S. t. o. r. u. n. d. g. f. s. k. p. ø. b
Grofthvedebrødmed hvedekerner og malt sirup. Et herligtbrød, som får en anden konsistens pga kernerne, noget groft mel til at balancerer og så malt siruptil at givelidt sødme og farve
Brødet er fyldt med kerner som mitrugbrød men er også tilsat en del groft revne gulerødder. Jeg trængte dog til noget andet end rugbrød og har istedet bagt et rustikt og groftglutenfritbrød
i. i. i. I. I. I. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. k. e. v. P. g. D. E. J. T. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. 3. 3. D. e. t. b. d. s. r. n. å. m. a. k. g. o. h. j. ,. l. æ. y. ø. f. u. T. v. w. /. p. 2. 5. 1. (. ). 0. 6. -. 8. R. L. Æ. 4. M. S. P. B. e g
Så en pludseligindskydelse, og et mindre anfald af overskud, fikmigtil at få gang ibageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. L. u. f. t. g. e. o. m. æ. n. d. a. p. k. b. r. ø. c. 1. s. ,. 2. 5. h. l. 0. v. 4. -. G. y. O. j. M. E. T. S. å. /. P. B. 7
Server lun med smør og ost. Man kan sagtens komme kerner eller andre typer mel ibrødet - durum og grahamsmel er populært herhjemme, hvis det skal gøres lidt grovere
Groft salt. lavet tunmousse, salt mandler, brownies, brød, dadler med bacon og pesto. I dag skal jeg til påske frokost, så der bliver nok også rigeligmed mad
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. 3. Y. m. d. e. t. g. o. b. r. ø. k. a. n. f. å. ,. l. æ. s. p. D. v. &. 1. h. j. H. u. 5. 0. /. 2. -. 7. c. 4. J. B. E. e g
Bland alle ingrediensernei en stor skål og bland det godt, dæk medhusholdningsfilm og et klæde. Bland dejen inden du går i seng og bag brødet næste morgen imens du går i bad
Her fået Iopskriften på et lækkert koldhævet brød lavet med øl, surdej og ølandshvede. Som I nok allerede har fundet ud af elsker vi at bage vores eget brød herhjemme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.