Fordej. 160 g italiensk hvedemel1 dl vand20 g gærGærne opløses i vandet og melet køres i med en håndmixer med dejkroge-dejen stilles i køleskab i en skål dækket til med film
I dag fik vi kartoffelsuppe med italienske brød til. Det er brød uden spor af noget groft, men de smager godt og så kan ungerne spise resten som franskbrød
Til madpakken, eller skovturen, kan hjemmebagte sandwich brød være et alternativ. Disse har jeg kaldt italiensk inspireret sandwich brød, da der er en god del durummel i dejen
Jeg fik inspirationen til at lave grissini (italienske brødstænger) på madfryd. De egner sig rigtig godt som et alternativ til brød til suppen eller som forret/snack til et godt italiensk måltid (fx hjemmelavet ravioli, som I snart kan finde en lækker opskrift på her på bloggen)
I aften er der fest i mellemstedrengens børnehave. Jeg er ikke stor fan af den slags arrangementer, men kommer selvfølgelig altid og glæder mig på min søns vegne over det
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
- er da skøn eftermiddagshygge på en kold feriedag. Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Verdens bedste brød – Det er en lidt stor mundfuld. Man kan jo nemt komme til at slå et større brød op end man kan bage, så måske skal jeg i stedet kalde det ”værtens bedste brød”
Foråret er kommet med godt vejr og dermed er grill sæsonen også igang. Hvad er bedre som tilbehør til bøffer og pølser end hvidløgsbrød, vi kender alle den version der købes på frost i butikkerne
Jeg kan spise kikærter hverdagSom humus, i salat, i kødretter og nu også som erstatning for usunde snacksHar du lyst til at forsøge kommer opskriften her
En flûte så lækker og sprød, et knagende godt brød. Lige som et italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig at bage nogle lækre flutes selv til suppen eller bare som tilbehør til maden, det smager nemlig så vidunderligt
Som I nok allerede har fundet ud af elsker vi at bage vores eget brød herhjemme. Vi elsker duften og smagen af lækkert hjemmebagt brød om morgenen, og så har vi helt styr på hvad der er i de brød vi selv bager
Brød med soltørret tomat, basilikum og oliven175 gr hvedemel1 spsk bagepulver3 æg1 dl mælk1 dl olivenolie100 gr revet gruyére100 gr soltørret tomat50 gr græske oliven med provencekrydderi1 lille håndfulde basilikumbladeHavsalt og friskkværnet peber100 gr italiensk salamiTænd ovnen på 180 gr
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.