Tilsæt friskkværnet peber. Hak hvidløgene, rosmarin og toppen af fenniklerne fint. Vend de dampede grøntsager i det smeltede smør og lige før servering vend kørvelen i, krydr med havsalt og friskkværnet peber
I. t. a. l. i. e. n. s. k. b. r. ø. d. m. o. v. ,. g. f. F. c. p. z. D. y. å. -. h. u. J. æ. S. L. T. 3. 0. +. 4. 5. 2. 1. ½. (. ). R. j. /. B. H. E. n l
Italiensk brød med olivenolie, tomat og friskrosmarin. dette med tomat, flagesalt og friskrosmarin egner sig rigtig godt som tilbehør til en grillaften
Sæt kødet til side under et stykke staniol, når det er færdigstegt. Tilføj et bundt af den friskerosmarin, salt, peber og en smule citronsaft og lad saucen kog op, så fløden bliver tyk
Der var en fra min gruppe, som fik den ide at bruge friske tomater i stedet for soltørrede tomater. Denne udgave er meget mere frisk og knap så koncentreret i smagen, som den almindelige tomat tapenade med soltørret tomat
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Blendes og Vendes på den kogte friske pasta , top med rejer , squash , pinjekerner og ost. Frisk pasta grøn 1 squash Ristet pinjekerner Reven parmesan ost Rist rejerne i olie på panden med salt Rist pinjekerner på tør pande til de tager lidt farve
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.