Efter vores ferie på Mallorca har jeg ladet mig inspirere af det spanske køkken og lavet små saltbagte kartofler og kyllingefilet i parmaskinke medfeta og salvie
D. e. t. r. o. p. s. k. i. f. n. å. m. d. a. g. ,. B. z. A. u. ". V. b. v. 1. h. l. æ. y. -. 3. H. ø. I. j. (. 4. ). 8. /. 2. 0. 5. L. F. S. K. P. T. c. 6. N. 7. 9. è. e g
Og så er jeg virkelig vild med kombinationen af ovnbagte, søde kartofler, sprøde og syrlige æbler, saltet og cremet feta og en lækker nøddeagtig tahindressing
Server nye kartoflermed persilledrys og herlig Mormorsalat til den grillede kylling. Pensl kyllingen med olie og drys med salt, lige inden du lægger kyllingestykkerne på grillen
Små Kartoflermed skrald. Piskes eller blendes sammen og vendes på grønt / kartofler. Feta ost. Halver dem og bag dem med olie og salt på høj varme så de tager farve 180 grader i ca 20 min
Så burde du prøve disse super gode parmesan kartoflermed basilikum pesto. Er du træt af kogte kartofler og synes du altid det bliver det samme tilbehør du får til dit kød
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Bagte kartoflermed broccoli og cheddarost. Bagte kartofler er god og mættende mad. Men nu er jeg tilbage igen med en opskrift, der passer meget godt til det efterår, der så småt begynder at indfinde sig efter en fantastisk sensommer
Nu nærmer tiden sig, hvor du ikke længere kan servere nye kartofler, så det er nu der skal hives opskrifter op på kartofler, hvor det er i orden at kartoflerne behandles noget, og ikke bare står i sig selv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.