Tilbehøret er en lunlinsesalatmed masser af purløg. limesaft, vand, salt og sukker. Den grillede laks serveres med en rabarbersauce, der med sin sødme komplementerer den fede fisk på en rigtig god måde
Kan godt lide konsistensen afgrillet polenta med den sprøde skorpe og bløde indre. Vil forsøge mig med det igen i aften tror jeg, måske under grill i ovnen - vi har jo ca et kilo stående i køleskabet der skal bruges
med et grønt drys af friskhakket persille. Tag dem op af panden og læg dem i et ildfast fad. hvis jeg selv skal sige det (og det kommer fra én, der aldrig har været specielt vild medkoteletter i fad
I. f. e. r. i. n. ,. s. o. m. t. p. l. u. h. a. j. g. ø. v. d. å. k. æ. D. M. C. b. O. (. J. ). N. T. L. 1. y. c. 2. 5. 0. F. E. R. S. H. -. 3. 9. ½. '. 6. 7. A. G. Å. V. K. z. P. w. 4. X. ) l
halvdelen af væden skal fordampe, saucen må endelig ikke blive for tør. Så blev det tid til en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
Denne ret minder mig om sommerhus med min farmor, så her er min version afkoteletter i fad. på hver side, tag dem af panden og læg dem i ovnfast fad, drys med salt og peber
D. e. t. r. f. d. a. g. o. p. å. n. i. ,. v. s. u. l. m. y. J. k. æ. ø. b. c. h. (. 2. %. ). -. 4. 1. /. 5. j. 0. H. F. S. T. L. K. B. 3. V. G. 6. P. e g
D. e. t. r. n. ,. d. k. a. v. æ. i. g. l. o. h. f. s. J. å. p. m. u. b. P. j. ø. ). H. V. -. L. K. (. 2. 4. 5. 3. 1. c. 9. %. û. S. R. B. y. T. M. 0. 6. N. A. C. '. Ø. /. w
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.