D. e. t. r. f. d. a. g. o. p. å. n. i. ,. v. s. u. l. m. y. J. k. æ. ø. b. c. h. (. 2. %. ). -. 4. 1. /. 5. j. 0. H. F. S. T. L. K. B. 3. V. G. 6. P. e g
- en lækker sommertreat med mange mulighederFor efter at have cravet alt med rabarber i, og efter mange nedstirrende timer på mine forældres langsomtvoksende rabarber, ja så kunne jeg altså ikke dy mig den anden dag, så jeg hamstrede de få rabarber der var klar, og der blev da også en lille buket ud af dem
Krydr med salt og peber. Og så er den super sund. Her er opskriften på en af mine favoritter med laks. Både laks og mandler indeholder de sunde fedtstoffer, som er godt for både krop og sjæl
Kom stykkerne i en kasserolle sammen med mælken, ogkog dem møre - ca. Det giver lige et ekstra pift til kødet - og ikke mindst udseendet på tallerkenen, når kødet bliver grillet
I min familie forbinder vi ofte laks med flødestuvet spinat og dampede gulerødder og porrer. På grund af den danske hedebølge besluttede vi os for, at det gerne måtte være lidt “let”, og derfor faldt valget på laks
En lækker, mør, grillet mørbradbøf serveret med de skønneste, sprøde hjemmelavede pommes frites. Når de er brune og sprøde tages de op med en hulsi på en tallerken med fedtsugende papir
F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. a. v. j. h. t. f. k. m. b. ø. æ. V. ,. P. ). J. p. y. M. A. D. å. q. N. H. K. I. G. (. 2. 1. 3. /. 4. -. ½. S. c. R. B. C. w. O. Ø. L. ) g
S. i. k. e. n. s. ø. r. t. m. d. g. o. ,. u. f. a. l. p. æ. v. h. j. J. å. D. y. F. b. M. A. (. 4. ). H. L. c. 2. 1. -. 5. /. K. 0. R. 3. B. 6. 7. è. r g
E. n. l. u. k. s. r. e. t. a. w. d. p. å. T. i. m. f. ø. g. h. v. æ. o. c. I. b. ,. F. -. y. D. (. 4. ). 2. 5. 0. 1. /. H. S. R. j. 3. 6. B. 7. 8. L. 9. K. N. è. m l
Læg kødet enkelvis på en bradepande med bagepapir og krydre med salt og peber. Bank hver enkel skive flæsk lidt flad med en kødhammer eller en kagerulle
D. e. t. r. i. k. a. l. d. ,. v. j. s. g. n. å. m. h. p. o. ø. F. u. f. æ. y. M. I. -. b. G. P. H. N. K. 2. 0. (. c. ). 1. /. 4. ½. S. 3. L. 5. R. 6. A. 7. 8. 9
N. o. g. l. e. a. n. s. k. d. t. å. v. i. r. æ. m. f. ,. ø. D. -. u. b. J. p. y. M. I. j. G. S. w. c. h. z. 2. 7. 5. 1. 6. 0. 4. ½. (. ). F. K. V. P. 3. A
Kan også anvendes som ingrediens, men, især her i starten af foråret, er det meget surt uden sødestof, og kan derfor ikke anbefales som dessert medmindre man søder det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.