Gnid kalkunlårene med olie, salt og rigeligt peber. Drys med forårsløg i skiver og drys med tranebær. 11½ kilo nye skrabede kartofler. 1Skrab og kog de nye kartofler, så de er færdige når kalkunlårene er færdige
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Krydr koteletternemed salt og peber. Grill de fyldte koteletter ca. med en tandstikker eller kødnål. Pensl aspargesene med olie og krydr med salt og peber
Er du ude i noget med LCHF-kost (low carb high fat), så undgå stivelse – ris, pasta, kartofler og brød som nok er det man ellers normalt ville servere til – og servér f
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Så blev det tid til en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.