Billedet var ret mørkt, men jeg kunne alligevel godt se, at hun havde lavet nogle ovnbagte sødekartoflermed en creme og nogle ristede kikærter på toppen
Du kan erstatte de sødekartoflermed almindelige store, faste kartofler. Del kartoflerne i to og skær med en skarp kniv hele vejen rundt i kartoflerne ca
Gnid kalkunlårene med olie, salt og rigeligt peber. Drys med forårsløg i skiver og drys med tranebær. 11½ kilo nye skrabede kartofler. 1Skrab og kog de nye kartofler, så de er færdige når kalkunlårene er færdige
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Smag dippet godt til med salt, peber og kanel og servér det til de grillede grøntsager. Det betyder, at dippet er smagt til med kanel, appelsinsaft og mynte, og at retten er drysset med ristede mandelflager
De fyldte sødekartofler kan spises for sig selv eller sammen med eksempelvis ris eller grøn salat. Jeg har hidtil ikke brugt dem særlig ofte i min madlavning, men jeg har fundet ud af, at jeg er helt vild med dem
Den aflange "kartoffel" der slet ikke er en kartoffel, men en rodfrugt, med den karakteristiske laksefarve kan bruges til bagværk, som mos, som alternativ til den almindelige kartoffel, eller som her som rigtig lækkert tilbehør, hvor de sødekartofler er karamelliseret sammen med løg, ahornsirup og sherryvineddike
Nu er du færdig med oprydningen, og kartoflerne er klar. Lad kartoflerne bage en times tid. En knivspids kala namak/sort salt (kan i denne opskrift erstattes med alm
Koteletter med grønlangkål, forårsløg & timian-kartofler. Børst kartoflerne og skær dem i tern. Put koteletterne ned i en frysepose sammen med grillmarinaden og pres al luften ud af posen så marinaden slutter helt om koteletterne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.