Skyl og tør auberginerne. -)) og læg auberginerne, stegte kyllingestrimler, soltørrede tomater og rucola salat på den éne halvdel og fold den anden forsigtigt hen over
N. u. ,. h. v. o. r. i. e. m. d. t. j. b. æ. s. n. y. g. p. a. k. f. ø. å. D. l. ). M. A. J. 4. V. S. (. c. 5. 0. q. C. H. T. I. G. 2. 1. K. 6. B. L. -. 3. F. ½. /. P. R. E. ". ) g
Jeg elsker at fylde auberginer, med alt muligt forskelligt. auberginer og dal. Server auberginerne som hovedret, eller hvis du kan få fat i små auberginer (fås i asiatiske supermarkeder eller hos arabiske grønthandlere) er de perfekte som tapas eller forret
5) Steg auberginerne i olie på en middelvarm pande. 6) I mens bøffer og auberginer steger køres edamanebønnerne i en minihakker sammen med fromage frais, citronsaft, salt og peber
Roastbeef grillede rodfrugter og sauce tatare1 kg roastbeef 1 persillerod 1 pastinak200 gr knoldselleri2 gulerødderHavsalt og peber2-3 spsk hakket timianTænd ovnen på 200 gr
Denne ret minder nok mest af alt om bruschetta, dog uden brødet. Aubergine bruschetta er perfekt som forret, og er både smuk at se på og smager også skønt
Grill først auberginerne på begge sider på en helt varm grill pande, de er færdige, når de er bløde. Lav denne ret, som en grøn og sund lyn frokost, til forret eller brug den som salat til en lækker bønnebøf
Auberginerne. det de store auberginer så skær dem i tykke skiver, drys dem med salt og lad dem. stå i ½ time og salten vil hive noget af bitterheden ud af auberginerne, skyl dem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.