e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. l. r. i. t
Il Padre gik herefter i gang medpastadejen, som erdentraditionelle opskrift fra Sølvskeen. Herefterblevprosciuttoenhakket fint i bittesmåtern og tilsat massensammenmedricotta
Antal personer. Forberedelsestid. Tilberedningstid. Spaghetti. Frisk parmesan. Bredbladetpersille. Delfasanen i bryst- og lårstykker og giv demet skud salt og peber
Løft forsigtig skindet og smør rosmarin/olie-blandingenunderskindet, penslrestenoverlårene. Italiensk mad erkendetegnetved at detersimpelt, men smagfuldt og detgælder også denneret
Ricotta (italiensk ost, købes i velassorteredesupermarkeder). Dræn demgrundigt for vand. Denher opskrift på ravioli medbladbederer altså lidt uden for sæson, for nej, deterikke typisk julemad i Italien
e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e
Her i vinterkulden får du ennem opskrift på en skøn, varm ret til at lunedig på, og som også giveret skud naturlig rouge til deblegevinterkinder i form af frisk chili
Enægte søndag erderforvelegnet til at lavenoget mad, derikkeer alt for besværligt, mensamtidig har man tid til at ladedet stå og simre i lang tid, så det får en rigtig god smag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.