I denne opskrift er der brugt ”spansk sauce”, opskriften er fra sidst i 1950`erne, det har ikke været muligt at få at vide, hvad denne sauce bestod af, men det skulle være én man kunne købe på flaske.
Oksefilet med sauté af svampe og fyldte kartofler. 2 kg oksefilet2 spsk grov sennep1 spsk tørret oregano3 spsk olivenolie2 fed hvidløgLæg oksefileten i en bradepande. Steg oksefileten på 200 gr i 30 minutter. 2 kg oksefilet
I dag skulle et stykke af den store oksefilet, som jeg købte forrige uge, finde sin vej til bordet. 400 g oksefilet, renset og fri for sener. Ovnen tændes på 200 grader, hvorefter oksefilet renses og befries for eventuelle sener. Oksefileten sættes i den forvarme ovn, og jeg gav den 30 minutter og herefter hvilede den 15 minutter på køkkenbordet
Oksefilet Lad imens smørret blive gyldent i en pande og kom timiankvistene i smørret. Bind en enkelt bomuldssnor om oksefileten, så den bliver holdt sammen
Hytteost gratineret kylling me. Gratineret fyld hokkaido græskar (til 2 personer). Dette er endnu en skøn efterårsret, som er super nem at lave og god til stop-spild-af-mad, fordi du kan bruge rester fra dagen før
Et saftigt stykke kyllingebryst gratineret med hytteost blandet med sprøde pinjekerner, citronskal og frisk basilikum ovenpå en bund af skønne efterårsæbler serveret med fuldkornsspaghetti med mere af den gode hytteostblanding
Rødspætterne er gratineret med spinat og mornaysauce og serveret med en lækker tomatsalat. Gratineret Rødspætte med Spinat og Mornaysauce til 2 personer
Denne opskrift på gratineret fisk med spinat og Parmigiano Reggiano er næsten altid et hit. Her er det ikke så afgørende om du bruger fileter fra rødspætte, torsk eller eksempelvis sej
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.