Løgsuppe. Rød løgsuppe med linser. Gratineretløgsuppe. Print This Post. Den er rygende varm, når den kommer ud af ovnen, så den kan sagtens tåle at stå lidt og “vente på gæsterne”
Hytteost gratineret kylling me. Gratineret fyld hokkaido græskar (til 2 personer). Dette er endnu en skøn efterårsret, som er super nem at lave og god til stop-spild-af-mad, fordi du kan bruge rester fra dagen før
Et saftigt stykke kyllingebryst gratineret med hytteost blandet med sprøde pinjekerner, citronskal og frisk basilikum ovenpå en bund af skønne efterårsæbler serveret med fuldkornsspaghetti med mere af den gode hytteostblanding
Rødspætterne er gratineret med spinat og mornaysauce og serveret med en lækker tomatsalat. Gratineret Rødspætte med Spinat og Mornaysauce til 2 personer
Denne opskrift på gratineret fisk med spinat og Parmigiano Reggiano er næsten altid et hit. Her er det ikke så afgørende om du bruger fileter fra rødspætte, torsk eller eksempelvis sej
Fransk løgsuppe er en af mine all-time favoritter. Jeg gør normalt mest i det orientalske eller italienske køkken, men denne gang har jeg skelet til det franske, og lige præcis med løgsuppe er det ikke nogen skam
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.