Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til
De her fætre blev altså gode – og nemme er de ovenikøbet også. Kød og grønt i en pakke ognoget man kan lave klar og sætte i ovnen inden man skal spise dem- jeg er fan
Skær kartoffler i skiver og læg dem i fadet. Skær hamburgerryg i tern og drys dem udover kartoflerne. Rør æg og fløde sammen og krydr med salt og peber
H. e. r. t. i. l. a. f. n. k. v. g. d. j. s. o. F. ,. R. m. b. å. u. 3. p. (. S. c. ). ø. h. /. w. -. M. 5. 0. 1. æ. ". B. I. y. ½. 2. G. D. T. E. L. O. K. Å. U. P. V. J. A. e l
Nu er vi midt i kantarellens højsæson, og det skal ikke gå ubemærket hen. Svampe er altid godt - især kantareller, hvis du spørger mig - og det her er en genial måde at spise dem på
Rugbrødssandwichen er fyldt med frisk spinat, avocado, hjemmelavet pesto og skiver af gedeost, og så er den klappet sammen ogristet i parisertoastmaskinen – virkelig nemt, sundt og super lækkert
Vi spiser dem dog på alle mulige andre tidspunkter også, for artiskokker er virkelig en gudespise. Den kan bruges enten som forret eller tilbehør til kød eller fisk – men fordi de smager så godt, kunne jeg egentlig sagtens spise en stor portion gratinerede artiskokker som en hovedret
Nu er vi midt i kantarellens højsæson, og det skal ikke gå ubemærket hen. Svampe er altid godt - især kantareller, hvis du spørger mig - og det her er en genial måde at spise dem på
Men det var den herhjemme i sidste uge, og den blev så god, at jeg ville dele den med jer. Toast á la Croque Madame er vist ikke på menukortet ret mange steder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.