Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Sukkerfri banan granola / Sprød æblegranolamed kokos / Crunchy mysli med rugbrødsrester. Den anden dag havde jeg dog lyst til lidt forandring (og havde kurven fuld af overmodne bananer), og så skulle der laves sprød og hjemmelavet granola igen
Læg dem i en gryde sammen med en flækket vaniljestang og revet skal af en citron. Ellers kan jeg anbefale Camilla Plums metode med at opvarme sukker og fordampning, prøv at se på DR's hjemmeside1 kg hindbær½ kg syltesukker1 vaniljestang1 citronAtamonRens hindbær og check at der ikke er nogle mugne imellem. Skyl glas og låg i kogende vand med 1 tsk atmom. 1 kg hindbær
En sød læser gav mig inspiration til denne smoothie med ingefær i. - en håndfuld frosne hindbær. Så nu er ingefær hermed på min fast liste over, hvad der skal i mine smoothies
Det er virkelig en luksus morgenmad, og jeg glæder mig allerede til sommerens friske bær som sammen med et sprødt drys udgør den helt perfekte morgenmad
Jeg har en ret stor forkærlighed for peanutbutter under Nutella (ja jeg ved det, det er ikke det sundeste at smide på et stykke brød, men for dælen hvor smager det altså godt) så en granolamed den ingrediens skulle jeg prøve, at på bikset sammen
i en anden skål pisker du æg og vanilje med en elspisker. Disse herlige havregryns småkager har et tvist af hindbær, så de kan serveres til så meget mere end bare på julebordet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.