Projekt slank 2013 er allerede startet for rigtig mange og jeg er naturligvis med på bølgen. 0 har opskrifter på begge dele og i går lavede jeg denne næsten for sunde grøntsagsbiksemad fra bogen
Når jeg skal hygge lidt i weekenden med en god morgenmad, så elsker jeg at sætte bacon på menuen. Nam J Jeg foretrækker selv, at mit spejlæg har en flydende æggeblomme, så derfor ca
Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til
Det allerbedste jeg ved, når jeg har haft gæster til en eller anden form for steg (oksesteg, svinekam eller endda helstegt kylling), er at lave en god gammeldags omgang biksemad medspejlæg og masser af rødbeder
Steg æggene til spejlæg i lidt olie og krydr med salt. Hurtig vegetarmad, med masser af efterårs-smag. Tilsæt pastaen og det meste af persillen til pastaretten og server medspejlæg på toppen og et drys persille
Oregano brødene her er dog absolut anbefalelseværdige, idet de er let krydret og dermed passer perfekt til den røgede laks og det neutrale spejlæg - en super god kombi
Server bøfferne med katofler, rodfrugter, et spejlæg og lidt syltede rødbeder. Kartofler og blandede rodfrugter skrælles og skæres i passende stykker, vend kartoflerne med olie, salt og peber og rodfrugterne med olie, salt, timian og rosmarin
Bland alle ingredienserne til salsaen og smag til med salt, peber og lime. Rist rugbrødet og placer salatblade derpå, så champignon, dernæst bøffen og til sidst spejlægget ovenpå
Blend abrikoserne med saften og passér det gennem en finmasket sigte. Hæld forsigtigt fløden ud på en kold glat overflade i små pytter som hviden i et spejlæg, og sæt dem på køl til de er stivnede
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.