Dette er en rigtig lækker og sund opskrift med grøntsager og fuldkornspasta.
Ingredienser
175 g
fuldkornspasta
150 g
skinke (evt hamburgerryg)
10
rosenkål
2
porrer
3
gulerødder
1/2 peber
i tern
4
æg
3 dl
mælk
salt/peber
evt 125 g reven ost.
Porrer og gulerødder skæres i skiver, rosenkål i halve. Kommes i en gryde med kogende vand og koges i 2 min, hældes i sigte og afdryppes godt.
Pastaen koges som vist på pakken, afdryppes godt,- og hældes i en oliesmurt tærteform,- derpå lægges grønsagerne og skinken.
Æggene piskes sammen med mælken og krydderierne (og evt osten ), og det hældes over pasta/grønsagerne, sættes i en 200 grader varm ovn ca 35 min eller til tærten er pæn gylden og æggemassen er stivnet.
Man kan sagtens bruge andre grønsager,- smager også rigtig godt med broccoli eller helbladetspinat blandet med groftrevne gulerødder,- ja mulighederne er mange .
Dette indlæg - Grøntsager på pastabund - er skrevet på Gufferier
Gulerødderne hakkes og koges. Vandet hældes fra. Løg og peberfrugt hakkes i tern. Gulerødder, peberfrugt og løg skal laves til mos med stavblænder/ blænderen
Og så er det jo endu en måde at bruge aubergine på… en af min favorit grøntsager. Grill først auberginerne på begge sider på en helt varm grill pande, de er færdige, når de er bløde
Du smugler flere grøntsager i din ret, hvorpå du øger næringsstof-indholdet. Grøntsagsspaghetti er lavet af grøntsager, såsom squash, aubergine, gulerødder, rødbede, pastinak og et MUST
Kom linseblandingen i de kogte ris og grøntsager. Læg låg på og lad det simre i 20 minutter. Låg på og småkog i 15minutter. Sæt til side med låg på i 10 minutter
H. æ. k. l. e. d. g. r. ø. n. t. s. a. D. y. f. i. u. b. o. m. h. v. ,. å. j. p. P. -. ). U. '. B. G. C. 8. 2. F. S. 1. 3. (. 6. 4. *. 5. 7. 0. 9. L. V. K. E. ) l
Læg et stykke tang på rullemåtten. Dyp dine hænder i en skål med lunkent vand og lidt eddike, og fordel herefter en passende mængde ris på tangen med løse fingre
Skær kødet i tern på sammen størrelse som resten af ingredienserne. Rens, pil, og skræl grøntsagerne. Bring i kog, når de koger, skru ned på laveste blus og lad dem simre færdig, mens du samler retten
og hæld grøntsagerne i på midten. rapsolie2 fed hvidløg knust1 stort løg skåret i 8 - 12 stykker2 gulerødder, skåret på langs i skiver og halveret1 peberfrugt i tern1½dl. Olie på panden og sauter løg og hvidløg i 2 minutter tilsæt gulerødder og steg dem med i 3 minutter
Du kan lege lidt med forskellige former for grøntsager, og jeg er sikker på, at både squash og blegselleri ville smage godt med en frakke af butterdej rundt om sig
Titlen gør mig en smule skeptisk allerede fra begyndelsen, da jeg ser pakken liggende på køkkenbordet, som Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck har sendt mig
En sovs lavet pågrøntsager, et alternativ til en opbagt sovs og stadig cremet og lækker. Tag laurbærbladet fra og blend grøntsagerne og vinen grundigt med en stavblender
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.