Grønlangkål er en egnsret fra Jylland. I de to sidstnævnte anses grønlangkål som julemad, og det gør mange danskere også – dog måske undtaget jyder, jeg ved det ikke
Ofte kan grønlangkål være en fed affære, men jeg faldt over opskriften hos Hjerteforeningen, som var baseret på frisk grønkål, hvilket ikke ses så ofte
Næste skridt er at starte grønlangkålen. Det er vigtigt at du ikke bruger for meget vand her, for vandet suger noget af smagen og fjerner det fra pølserne og samtidig skal vandet bruges i grønlangkålen, og den har ikke brug for meget (så bliver den bare sjasket og skal bruge endnu længere tid på at reducere)
Luksus Grønlangkål. Grønlangkål er virkelig nemt at lave, og passer ekstremt godt til svinekød i alle afarter og her i december laver jeg det gerne som tilbehør til en god julemedister eller flæskesteg og da det er ved at være juleaften hvor der skal serveres både and og flæskesteg, så skal der også være grønlangkål som tilbehør, udover den obligatoriske hjemmelavede rødkål som der også er en opskrift på lige her
Glaseret skinke med grønlangkål. Ja, selvfølgelig kan du vælge at servere grønlangkål til. Under alle omstændigheder så synes jeg at hvis du vælger de lidt tungere former for tilbehør, som grønlangkål eller grønkålssalat, så skal der også brunede kartofler til, men det er jo dit valg
Fyldt kyllingebrystSønderjyske kålpølser med grønlangkål og brunede kartoflerPølsegullash'Klassisk' ovnpasta 1 pk kyllingefillet – jeg prøver at vælge øko – men det kan desværre være svært at finde
Derfor skal du bruge grønkål til andet end bare grønlangkål til jul, stuvet grønkål eller grønkålssuppe en gang i løbet af vinteren, fordi nu skal familien altså også til at være sund
Brunkål kan spises som det er, til det samme som grønlangkål, men det kan også være det bad, man koger et stykke saltet og måske også røget flæsk, pølser, eller en ordentlig dinosaurusstor bule stegeben, eller et stykke skinke i
Jeg fik mine delle med en rest grønlangkål og en grøn salat. Nogle gange er man heldig at finde kød sat ned til meget billige penge, og jeg fandt kyllingefars til 10 kr for et par uger siden
Aftensmaden stod på medister med brunede kartofler og grønlangkål hvilket jo altid er et hit. Tommi har i år talt om at hans mor altid lavede "cornflakes-toppe" til jul, da han var lille
Koteletter med grønlangkål, forårsløg & timian-kartofler. Grillmarinerede koteletter. Hak løget fint og pres hvidløgget og tilsæt de øvrige ingredienser
Laves grønlangkålen. grønlangkål og brunede kartofler. grønlangkål. Læg mærke til at tilberedningstid og total tid ikke kan beregnes… men ja… indkøb og tilberedning tager timer
Hæld fløde, grønlangkål og grønkål i, varm op og smag til med salt og peber. Rester af grønlangkål og persillesovs kan godt gemmes i køleskabet og bruges de næste par dage hvis du er opmærksom på at
Brunede kartofler med grønlangkål *(+30,-). Jeg plejer at infomere om mulighederne for bestilling af vegansk mad i julen nederst i min ultimative guide til en vegansk jul, men i år har jeg valgt at skrive om dem i et separat indlæg, fordi der simpelthen er så mange fantastiske muligheder i år, og det gør det nemmere at få øje på dem og finde dem frem igen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.