1 liter
yoghurt naturel i et viskestykke over en si og lad det dryppe af mindst 30 minutter. Riv 1 agurk groft på et rivejern, læg det i en skål og drys salt over. Lad det stå og trække 30 minutter.Vrid væden ud af yoghurten og bland det sammen med 1/2 tsk salt, 1 fed hvidløg og lidt peber. Vrid vandet ud af agurken i et viskestykke (genbrug evt. dét fra yoghurten) og rør agurken i yoghurtblandingen. Smag til evt. med en smule citron og sukker og lad det herefter trække 1/2 time i køleskabet.Krydrede ovnkartofler:
Server tzatzikimed Sellerifritter og to kyllingebryst. Til aftensmaden får vi Kylling krydret med Tangsalt, chilipulver og toppet med revne gulerødder samt porre, som giver en dejlig sødme til kyllingen
Denne lækre tzatziki har fået et twist med æble, og smager helt fantastisk til kyllingen. Kyllingen er krydret med Tangsalt og chilipulver, og toppes med grøntsager af porre og revne gulerødder, som får en fantastisk sødme til retten
Efterfølgende er vi blevet helt pjattet med de rødløg, og de kan helt sikkert pifte enhver salat op. Ideen til de syltede rødløg kom efter at have lavet dem til en weekendret med dådyr
Mine enchiladas består af madpandekager fyldt medkylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Smag til, og servér med de kogte ris og evt. Kylling i karry med ris. Kylling i karry er blevet en rigtig populær ret herhjemme, og så kan det laves forholdsvist hurtigt og nemt
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. v. g. h. l. y. a. d. b. ,. j. ø. m. -. æ. J. O. u. K. c. (. 4. ). 1. 2. H. F. 8. S. G. N. 9. 0. 3. I. 5. 6. 7. M. T. E. R. L
Men allerførst denne cremede pastaret medkylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Skær kyllingen op i siden og fyld avocado-moussen i - saml kyllingenmed parmaskinken. Læg det hele på en bageplade med bagepapir og hæld lidt olie over, samt salt og peber efter smag
Denne gang havde vi en masse soltørrede tomater i en pose, der skulle bruges, og selvom jeg kun havde arbejdet med soltørrede tomater i olie før, tænkte jeg, at de ville smage godt medkyllingog svampe
Legg overlårene på en tallerkenmed skinnsiden opp og strø over salt og pepper. Mål opp krydderet på en tallerken eller i en skål – ha salt og pepper for seg selv
Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Bland mozzarellaost, basilikum og soltørket tomat sammen med balsamico (etter smak)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.