Græske koteletter m/ feta, spinat & babykartofler
Vildmedmad.dk
Vildmedmad.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 tsk. Citronsaft
  • 1 spsk. Smør, saltet
  • 1 tsk. Salt, groft
  • 1 knsp. Peber, friskkværnet
  • 4 stk Forårsløg, rå
  • 1 knsp. Muskatnød, revet
  • 500 g Spinat, helbladet, frossen
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 1 knsp. Peber, friskkværnet
  • 1 tsk. Salt, groft
  • 1 kg Kartofler
  • 1 spsk. Smør, saltet
  • 1 l Vand
  • 1 dl Persille, frisk
  • 100 g Feta, 40+
  • 1 tsk. Salt, groft
  • 1 knsp. Peber, friskkværnet
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 3 spsk. Hvedemel
  • 1 tsk. Oregano, tørret
  • 2 dl Bouillon, Svinekød
  • 4 stk Svinekoteletter

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.