Herefter serveres græskarsuppenmed de sprøde græskarkerne og et drys persille. For et par år siden var kæresten og jeg ude at spise på Pony i København og fik en lækker græskarsuppe til forret som jeg har haft lyst til at prøve at lave lige siden
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriserede æggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
1 hokkaido græskar 4 store gulerødder 1 stort løg 2 fed hvidløg Et stykke ingefær på størrelse med en cherrytomat 2 friske, røde chilier 1 kvist rosmarin 1/2 dl madfløde Ca
Med øl og marengs, hvilket gør dem ultra sprøde. Uanset hvormange variationer af vafler jeg er stødt på – nogle med banan, nogle med grahamsmel andre med korn og proteinpulver… ja, så er der bare ikke noget, der slår gode gammeldags vafler, præcis som min mormor ville have lavet dem
Hvordan laver man et flute med rigtig god smag uden brug af surdej. Resultatet er et lækkert flute, som er knap så hårdt i overfladen som de flutes, jeg sædvanligvis bager, men som er fint sprøde alligevel
Smag til med salt og peber. Skræl gulerødderne og skær i strimler med en tyndskræller. Server suppen med friterede gulerødder, creme fraiche, koriander og brød
Noget så simpelt som løgringe, super sprøde og lækre. Så kom der gang i fritøsen igen. Det er egentlig ikke fordi vi spiser dem særligt tit, men de smager altså bare godt og passer perfekt som tilbehør til en god burger, eller bare som en lille hyggesnack
I dag får du opskriften på vegetariske og sprøde linsedeller med gulerødder og feta. Det er både sværere men også ret sjovt at forsøge at gøre vegetarisk mad lige så lækkert og proteinrigt, som mad med kød kan være
Får nogle år siden var jeg inviteret til bagekursus med Claus Meyer af min søde svigermor. Det her er grundopskriften, men jeg har flere gange lavet brødene med kerner, fuldkorn, soltørrede tomater, pesto og lign
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.