Græskarsuppe med persilleskyr
Sundhedsbanditten -
Sundhedsbanditten -
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Ingredienser
  •  
  • Suppen
  • Olie til stegning
  • 1 hokkaidogræskar
  • 200 gram gulerødder
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 porrer
  • 3 fed hvidløg
  • 30-40 gram frisk ingefær
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • Krydderier: Salt, peber, rosmarin, paprika, spidskommen
  •  
  • Toppings
  • 2 pakker serranoskinke
  • Skyr
  • 1 bundt persille
  • 1 fed hvidløg
  • Salt og peber
  • 2 dl græskarkerner

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.