En skøn vintersag til de kolde aftener, hvor man lige trænger til at blive varmet op indefra og ud. 1 hokkaido græskar 4 store gulerødder 1 stort løg 2 fed hvidløg Et stykke ingefær på størrelse med en cherrytomat 2 friske, røde chilier 1 kvist rosmarin 1/2 dl madfløde Ca
Skær skrællen af ingefærenog skær den i skiver. Hak hvidløg og steg det med det sidste minut. Hak, hak, hak, kog, kog, kog, blend, blend, blend, blend, spis, spis
Og så med fisk. Kål er hot lige nu, hop med på bølgen. Den MSC-mærkede rødspættefilet kunne have været en hvilken som helst hvid, fast fisk der blev stegt på panden i masser af citronsaft, finthakket ingefær, hvidløg og citrongræs og selvfølgelig salt og peber
Æblerog rødbeder køres gennem en saftcentrifuge og blandes med revet ingefær. I hvert fald vil vi i det nye år prøv at indføre lidt sunde vaner - eksempelvis starte morgenen med et dejligt rødebedeshot
Blendet ingefærog vand, og siet pulpen fra. Dorthe og jeg har de sidste par uger gjort følgende. Brug den i juice, smoothies eller skyl et rent ingefær shot ned
Jo det er en lækker kage - Jeg serverede den med drænet yoghurt. Da jeg skulle igang smuttede der lige lidt hvid chokolade i kagen sammen med den smeltede smør
En hurtig og nem dessert med sæsonens frugt. Vask frugterne og skær dem i både. Har man ikke lige figner eller blommer i frugtskålen kan æbler bruges alene eller sammen med pærer
Smoothie med skovbær og banan. En sød læser gav mig inspiration til denne smoothie medingefær i. Jeg gør det med en stavblender, så slipper man for det store oprydningsarbejde
Herefter serveres græskarsuppenmed de sprøde græskarkerne og et drys persille. For et par år siden var kæresten og jeg ude at spise på Pony i København og fik en lækker græskarsuppe til forret som jeg har haft lyst til at prøve at lave lige siden
Jeg er klar i køkkenet til at lave græskarsuppeog vise hvor nemt det er. Anret suppen i skåle dryppet med olivenolie, cremefraiche og ristede græskarkerner
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.