Med dette billede af mit bidrag til Nytårsaften - Kransekagetoppen efter Mette Blomsterbergs opskrift - vil jeg gerne ønske alle jer mine kære læser et rigtig godt nytår - vi ses i 2013
2012 var året hvor jeg blev veganer, og året hvor jeg lavede denne madblog. Jeg er super glad for hvor godt folk har taget imod den, og jeg glæder mig til fortsat at blogge om alt det mad jeg laver
K. æ. r. e. B. l. o. g. v. n. D. t. h. a. s. b. d. å. J. k. i. f. j. 1. A. u. ,. m. E. L. S. Ø. T. R. (. G. ). y. p. V. 2. F. /. N. P. c. ø. M. 4. &. é. 0. I. O. Y. Å. U. d l
Så landede vi i 2013. 2013 bliver et anderledes år, da vi nu kommer til at have en lille dreng i dagpleje, det bliver hårdt for mor og noget af en anden hverdag at komme tilbage til
Desværre er det ikke blevet til så meget madskriveri på bloggen, men idekataloget til 2013 er tilgengæld blevet fyldt godt op. Jeg håber, du blev inspireret, og at du vil kigge forbi bloggen igen i løbet af 2013
Så er der ikke lang tid til vi træder/hopper ind i det nye år 2013. I den forbindelse skulle der da lige laves lidt Kransekagekonfekt og jeg valgte at bruge Camillas opskrift
Godt Nytår og brunch med pandekager. Posted on 31. december 2012 by Karen Engell Dalsgaard. Vi har sovet længe i dag – rigtig længe – det er første og sidste gang i år, så det var vel ok
Jeg ønsker alle der kommer forbi siden her et godt nytår, med ønske om et dejligt kommende år. For mit og min families vedkommende - gerne med lidt mere overskud i hverdagen
Og med et nyt år, er det også tid til at se tilbage på det gamle - og hvilket år 2013 var. Så kom jeg også vel ind i det nye år - 2 dages arbejde skulle lige overstås, inden jeg synes der var overskud til et indlæg igen
Må hellere ønske et godt nytår til jer som læser med, bedre sent end aldrig, som man siger. Nytårsaften var en rigtig dejlig og hyggelig aften, som blev tilbragt sammen med et vennepar
Første nytår i blogosfæren måtte fejres på behørig vis. Her er min nytårsmenu til 2 personer. _____Første forretKammusling med glaskål og ærterAnden forretLøgconsommé med røget helleflynder, blødkogt æg og fritterede løgringeMellemretChampagnegranitéFørste hovedretJomfruhummer og fritteret torsk med champagnesauce og ræddikesalatAnden hovedretGammeldags oksesteg med katoffelterrine og selleripuré med ramsløgDessertPistaciecreme med pistaciekaramel og vanilleis_____Kammusling med glaskål og ærter4 kammuslinger1/2 glaskålÆrterÆrtemayonaiseOlivenolieDildFrys kammulingerne (eller køb dem frosne) og snit de frosne muslinger i tynde skiver på mandolinjern
Jeg savner rugbrød mere end nogen anden madvare, der findes på de danske hylder, lad det være sagt. Og nu hvor al mit køkkengrej endelig er ankommet, er det selvfølgelig bare om at komme i gang med at bage selv
Bemærk at dette ikke er en opskrift med pasta af squash, men en opskrift med pasta og squash. Jeg må nemlig gerne spise gluten og dermed pasta lavet på mel
Igen i år står den på hjemmelavet kransekage til nytårsaften. Og det bliver igen denne her fantastiske stjerne, som er dejlig sprød uden på og lækker blød indeni
S. å. b. l. e. v. k. r. a. n. s. g. f. æ. d. i. ,. m. t. o. G. O. D. T. N. Y. Å. R. I. L. A. E. -. ). c. 1. p. y. h. j. u. K. 5. 0. 3. ø. P. 7. 4. 2. (. H. B. 8. V. r l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.