Der har været travlt i mit køkken i dag – på den gode måde. Senere på dagen kom jeg i tanke om en af mine gamle favoritter fra tiden før den glutenfrie kost
Det brød han kreerer er luftigt, lækkert og fyldt med gode rÃ¥varer og dybe smage.   Â. Store bededag = hveder, eller i hvert fald dagen før Store Bededag = hveder Derfor var det oplagt, at der skulle en opskrift pÃ¥ helt traditionelle hveder pÃ¥ bloggen
Hummus her – hummus der – hummus alle vegne pt. Det kan bruges i sandwiches, som tilbehør, spises for sig og jeg forestiller mig, man også kan lave hummusbrød (to be continued)
Høje kanelsnegle med dobbelt snask - lyder det ikke, som noget du bare SKAL prøve at lave. Disse kanelsnegle er helt fantastiske, når de lige er kommet ud af ovnen og glasuren løber ned af siderne
Jeg er vokset op med hummus. Min bonusmor er fra Libanon, og der er derfor altid blevet serveret hummus i rigelige mængder for mig - og selvfølgelig altid af bedste arabiske kvalitet (
En gul og frisk sag krydret med karry, citron og sprøde mandler, en silkeblød og mild rød hummus med grillede peberfrugter med et spark af chili, og ikke mindst en lækkergrøn pestohummus med basilikum og ristede solsikkekerner
Hummus behøver ikke laves af kikærter. Butterbean Hummus til 2 personer. I denne version har jeg brugt butterbeans, og jeg har rørt den cremet med friskost
Lav sundere snacks som har en bedre makrofordeling og større mæthedsfornemmelse – på min hjemmeside kan du allerede finde en del gode opskrifter til sundere snacks – nederst deler jeg inspiration med billeder og direkte links til disse
Hvis du ikke er så rutineret ved grillen, findes der masser af gode grill tips her. Frem med Grillen. Kan du lugte den helt specielle vidunderlige lugt af grill
Den sidste efterplukning – lige før det begyndte at regne – gav solbær nok til tærten. En gammeldags solbærtærte af den slags, der skal serveres med lun creme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.