Jeg fik lyst til hvedeboller med masser af "tyg" i. ) skal sige det, ret velsmagende, lækre boller. Jeg kan godt li' at basismelet er hvedemel, da det gi'r mulighed for høje, luftige, lette boller
Bollerne blev rigtig gode og luftige, og de var et stort hit blandt børnene. Jeg havde lovet at bage en omgang boller til Mortens DUS (SFO) børn , da de skulle på tur i skoven, der ligger ved siden af, hvor vi bor
Du kan altid prøve dig frem, alt efter hvor crispy du synes en boller skal være. Eftersom jeg har droppet gluten, skal der jo erstatninger til, og jeg er altså ret glad for at spise en lækker sandwich eller en burger engang i mellem
Men de er virkelig gode. Det her er simpelthen de bedste boller jeg længe har bagt. Men altså de her boller er anderledes end de almindelige fødselsdagsboller
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Bollerne hæver videre i ovnen. Form 14 boller og lad dem hæve tildækket i 30 min. Kom bollerne i en kold ovn og tænd på 200 grader. 20 min, passer cirka med at ovnen når at komme op på 200 grader og bollerne derefter får et par minutter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.