Jeg brugte vores yndlings chokoladekage opskrift til bunden, smurte toppen med neutral flødeost tilsat lidt vanilje og pyntede med jordbær, blåbær og chokolade
Bønner er ikke noget, vi normalt har spist herhjemme (min mor bryder sig ikke om grønne bønner), men efter jeg er kommet hjem, har denne salat været på menuen flere gange til frokost
Bananen i denne granola giver en naturlig sødme og gør, at granolaen samler sig i nogle karamelliserede, chunky cookie-agtige klumper – og så er det oven i købet sundt, utrolig nemt og kun tilsat en smule naturlig sukker (honning)
Jeg har i årevis svoret til min morgenkaffe – og gerne flere kopper af den. Det er til gengæld fordi, at jeg får en helt vidunderlig start på dagen, når den begynder med en matchalatte
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
N. u. h. a. r. j. e. g. i. t. p. å. l. v. m. n. M. s. J. k. b. f. d. y. ,. -. o. F. D. æ. ø. A. Ø. K. (. 2. ). I. 4. 5. 0. 1. 8. T. C. B. +. S. H. 3. R. L
Pisk æg og sukker til det er Hvidt og fyldigt. Kom blødt smør og mælk i tilsidst. Bag på 175 g til kagen virker fast eller der ikke er noget på strikkepinden. 0))) Så havde Jeppe sidste skoledag i går , og Anders og jeg bagte kagen til Jeppe og hans klasse kammerater 4 æg
Da det nu alligevel var ved at være tid til de månedlige favoritter, tænkte jeg at jeg kunne lave en for hele året, da det jo er omme lige om et split sekund - og fordi jeg heller ikke har så mange for december måned
Retten er vegetarisk, men du kan sagtens komme stykker af tilberedt kylling i. Det er en af mine favorit frokoster, fordi den er så dejlig nem og hurtig at lave, den er sund og så smager den skønt, især med hummus ovenpå
Et rent nøddebrød kan nemt blive lidt bastant og tungt, så jeg har fremtryllet en ny variation med revet squash og gulerod og den er til dages dato absolut min egen favorit
Så længe jeg kan huske, er jeg vendt tilbagetil Amos opskrift på banankage. Opskriften er til en helt bradepande kage, så du kan med fordel halvere opskriften og komme den i en springform
Jeg havde ingen mandelsmør, så jeg brugte en blanding af peanutbutter (ikke helt Paleo ok, men det har jeg altså valgt at beholde i min kost indtil videre), cashewsmør (hjemmelavet, jeg skriver snart hvordan) og tahin
Det er en ret stor, for ikke at sige kæmpe, portion, men jeg plejer bare at fryse resten ned i portioner og så tage dem op, når jeg skal bruge dem til aftensmad - det er altså ret smart
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.