Gnid salt og peber godt ind i skanken, stil den på kødsiden i et fad, og hæld lidt vand ved. Jeg har taget en beslutning, som nok kommer til at betyde rigtig meget
For første gang i. jeg ved snart ikke hvor længe. - har vi haft en lørdag hvor vi bare har hygget og siddet inde i regnen uden en af os har været ude og have hænderne i en af de utallige opgaver der er når man bor på et landsted
Det smagte bare helt vildt godt. God weekend. Pitabrøds pizzaPitabrød med hakkede tomater, skinkestrimler, revet ost, ananas, basilikum, oregano, salt og peber
S. t. e. g. b. ø. f. r. n. p. å. i. l. a. d. ,. o. s. m. æ. k. u. c. F. O. T. L. A. R. N. E. K. 7. 5. 0. y. B. G. M. 4. 2. v. 1. h. D. I. 6. V. H. P. (. ). ½. 8. -. é
Når dette er rørt godt sammen og gæren er opløst, så tilsættes de forskellige melsorter. Når dejen er æltet godt sammen stilles den til hævning i 1 times tid
Nu håber jeg det hele smager godt også. Så er det endelig weekend og min kære mor kommer på besøg. Jeg har været super aktiv i dag og har slået køkken rekord i multi-tasking
Ja stedet gjorde en godt tilpas. En god start for weekenden og køkkenet viser virkelig hvad de er i stand til med naturens råvarer og behandler dem med respekt så man får dem i enten rå eller letsyltede udgaver, men smagssammensat så det bare smager rigtigt
5 kvarter med færgen Aarhus-Odden. 30 min i bil og der mellem lammefjord og høje træer, dukker det store slot op nede for enden af aléen i al sin pragt med voldgrav olielamper til at lede os vej op i gården til den knap så porøse indgangsdør der er vældig diskret og kun fordi der med stort står reception
E. n. d. e. j. l. i. g. s. t. o. h. y. w. k. r. v. a. æ. f. b. D. m. J. ø. u. å. N. p. ,. L. S. c. 1. -. 2. 3. O. /. 4. 5. 0. ). F. B. (. 8. M. V. K. R. C. z. 6. 9. 7. W. <. 3 l
Er der nogle bedre måde at starte sin fredag på end med nybagte boller. Og det bedste er, det kræver ikke særligt meget overskud - der skal bruges 5 minutter om aften og 5 minutter om morgen - ca
Gæsterne gav cheesecaken titel “Verdens bedste”, så jeg tror den er godkendt. Da kagen var en stor og lækker moussekage med hjemmelavet bunde, var der lige nogle ting, som skulle forberedes i god tid
flot borddækning, ekstra fint stykke kød, “tilladelse” til at inddrage de usunde ingredienser eller lave tingene fra bunden – og uanset hvad og hvor meget energien bruges på, er det dejligt at markere weekenden med gode ting
For nogle uger siden, besøgte vi en af Gustavs gode kamerater, der arbejder som kok. en god grønkålssalat, som jeg vil se om jeg kan gøre ham kunsten efter en af dagene
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.