N. u. e. r. d. t. f. h. å. n. m. g. æ. p. v. i. (. o. ,. l. a. ). k. s. b. y. j. ø. O. D. E. c. S. V. C. 1. 2. J. G. 3. 0. ½. 5. /. 4. +. z. R. B. L. F. T. Æ. -. K. P. 8. I. H
Uanset hvormange variationer af vafler jeg er stødt på – nogle med banan, nogle med grahamsmel andre med korn og proteinpulver… ja, så er der bare ikke noget, der slår godegammeldags vafler, præcis som min mormor ville have lavet dem
Jeg skal love for at sommeren virkelig forkæler os de her dage. Jeg har stadig ferie, og har både besøgt Strandbaren og Den Permanente i Århus her de sidste par dage
Tid til god, kraftigt smagende lørdagsmad. God søndag. Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Synes godt om dette
Selvom du måske ikke har en have med æbletræer, så har jeg set, at mange villa ejere sætter små kurve, kasser eller trillebøre ud ved vejen og tilbyder folk gratis nedfaldsæbler – det er da god stil – i STOP madspildets navn
I. d. e. n. h. r. u. g. a. R. m. 1. 0. t. i. l. b. p. å. f. s. k. y. ,. o. v. æ. D. j. J. ø. T. C. ). G. (. c. 3. -. 2. M. S. L. B. K. 4. 5. 6. V. 7. 9. z. /. . A. H. F. ". O. ) g
Denne her rødkål er velegnet til mortens aften og juletiden hvor den godt må være lidt mere sød. Med hjemmelavet rødkål kan du lave den lige som du ønsker den
Tilbage til opskriften – Snit løg i mindre stykker, snit hvidløg, skyl og læg svampene i vand, pil rosmarin af stilk og hak det groft og varm en stegegryde godt
Tilsæt kålen og drej det hele godt rundt. Glædelig juletræsfestKlassisk rødkålAntal personer. 60 minutter500 gr rødkål3 spsk olivenolie2 spsk balsamico4 spsk ribsgelé3 stjerneanisSnit rødkålen fint i små stykker. Læg låg på gryden og lad rødkålen simrer ved svag varme i 50 minutter. 500 gr rødkål
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.