Gnocchi, eller mere præcist ‘gnocchi di patate’, er en form for pastakugler lavet med kartofler og i denne version også med spinat, der giver farve og ekstra smag
D. e. n. r. t. s. k. u. l. o. p. i. d. g. h. a. v. æ. ø. b. c. ,. m. f. H. å. I. O. M. G. J. R. 1. 0. K. 2. x. 5. %. ½. 4. /. 3. q. F. S. y. T. B. N. 6. P. n l
De kan spises blot med lidt salviesmør (denne opskrift), gratineres og spises med en kraftig tomatsauce (prøv denne opskrift, som kan laves med denne type gnocchi også) eller – som her på matriklen denne aften – med reste-sauce fra en tidligere omgang osso buco (oooog opskrift her)
Varm, beroligende mad med porrer, gnocchi og ost. Dette indlæg blev udgivet i God og billig mad, Lidt af hvert, Opskrifter, Pasta og tagget gnocchi, Opskrifter, ostesovs, ovnmad
Jeg befaler at ælte med hænderne for at have en føling med, hvornår dejen har den rette konsistens. Hvis du er til italiensk mad, så er en gang gnocchi ikke til at komme uden om
Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Gnocchi er en slags italiensk kartoffelpasta (men de kan nu også laves med fx græskar. Den laves bedst i store portioner Her bruger jeg sovsen til gnocchi men den fungerer også rigtig fint til fx
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.