Ognogle gange vil man jo gerne have en lille kage om eftermiddagen uden at det betyder rod i blodsukker, samvittighed eller hvad man ellers kan rode med
Si mel, salt, bagepulver, fiber og kakaopulver sammen. ca 24 muffins 250g sukker 4 æg 150g oliemagarine 3½dl kakaomælk (evt. 350g glutenfrit mel (i dag brugte jeg halvt hirsemel og halvt den gule Finax) 1 spsk. 2tsk vaniljesukekr Pisk sukker og æg til luftig hvid masse. Bages ved 175g varmluft 25 min Min datter, Vigga 6 år, bestilt glasur og krymmel på, så det blev til Pang-muffins. -) ca 24 muffins 250g sukker 4 æg 150g oliemagarine 3½dl kakaomælk (evt. 350g glutenfrit mel (i dag brugte jeg halvt hirsemel og halvt den gule Finax) 1 spsk fiber
macadamianødder Kagerne er lavet lidt efter om jeg mente konsistensen var ok, så det kan være der er både mere eller mindre af kokosmel og nødder i, men prøv dig frem ved at tilsætte […] Read more
Her har jeg så bikset en muffin sammen med makroner ogbær, jeg har udeladt chokoladen – jeg synes det nemt bliver lidt for tørt med chokoladestykker i, og tilsat en lille smule bagepulver så de hæver lidt op
Disse lækre muffins er fri for smør og mel – og så er de så godt som sukkerfrie. I en anden skål piskes æg sammen med stevia til en let og luftig masse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.