The post Nemmeog velsmagende madpandekager // Glutenfri opskrift appeared first on by. Super nem, hurtig og velsmagende opskrift på glutenfri madpandekager, som både kan serveres varme a la mexi style eller kolde, som jeg viser her
Jeg synes min måde er nemmereog sundere. Der findes en del opskrifter på ristede mandler derude i blogland, men i mange af dem rister man mandlerne på panden og i olie
De er til gengæld lidt nemmere at tilberede, bliver tykkere - næsten som amerikanske pandekager, og giver en virkelig virkelig virkelig god mæthedsfornemmelse
2 kopper rismel/soyamel (groft mel kan også bruges). Opløs gæret i vandet (koldt vand), tilsæt FiberHusk og lad det stå 5-10 min. 2 kopper rismel/soyamel (groft mel kan også bruges)
De er supernemmeog smager virkelig godt. Så er det søndag og igen tid til at tænke på madpakker. Rul hver del ud på et stykke bagepapir ved at lægge et stykke bagepapir ovenpå massen og rul med kagerulle herpå
Super hurtige og dejligt. Mos bananer og havregryn i. Tilsæt vaniljepulver og eventuelle tilsætninger. stykke bagepapir på en bageplade og bag i ovnen ved 180 grader i 15 minutter
Det kan være en lækker måde at få grøntsager på og samtidig undgå hvidt hvedemel. Opskriften er kun på bunden, så du selv kan vælge, hvad der skal på og for overskuelighedens skyld, er fremgangsmåden vist, hvis du klikker på tallene på billedet
Jeg er kommet til at lave noget godt – ved en fejl. Det gik som sådan meget godt – lige indtil jeg puttede pladen i ovnen og min krakelerede overflade forsvandt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.