Glutenfri scones
Mit crunchy køkken
Mit crunchy køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Grønne scones
  • 3,5 dl revet ost (jeg brugte høost og prima donna, som jeg "rev" i foodprocessoren)
  • 60 g flødeost med grønne urter
  • 1 spsk hakket persille
  • 3,5 dl fine øko havregryn eller havremel
  • 1 tsk bage natron (eller 1 spsk bagepulver)
  •  
  • Tranebærscones
  • 3,5 dl revet ost (jeg brugte en cheddar med tranebær)
  • 60 g neutral flødeost eller creme fraiche
  • 1-2 spsk tranebær
  • et drys vaniljepulver
  • 3,5 dl mandelmel (fedtreduceret) eller fine havregryn (jeg brugte fedtreduceret mandelmel, men havregryn er lige så godt og billigere)
  • 1 tsk bage natron ( eller 1 spsk bagepulver)

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.