Jeg prøver at eksperimentere med forskellige opskrifter på glutenfri rugbrød og har afprøvet denne opskrift som jeg har sammensat af forskellige glutenfri meltyper samt forskellige kerner
Jeg er kommet rigtig godt igang med at eksperimentere med at bage groft glutenfri rugbrød og prøver mig frem med forskellige kerner, frø og melsorter, som alle er glutenfrie
Og positivt overrasket blev jeg i høj grad, da jeg smagte på dette glutenfri `rugbrød`. Jeg synes ellers at glutenfrit brød (medmindre det er kage eller muffins) ofte er meget kedelig i smagen og meget `grødagtig`
Glutenfrit rugbrødBages dagen efter det er rørt sammen og giver to brød1300 ml varmt vand3 spsk FiberHusk200 g knækket boghvede130 g boghvedemel240 g hirseflager100 g hirsemel100 g malede hørfrø, blend selv100 g brunt rismel (fuldkornsrismel)2 dl hel boghvede3 dl blandede frø - solsikkekerne, hørfrø og græskarkerner er gode og mister ikke hele konsistensen ved bagning30 g honning70 g carob2 spsk salt1 spsk stødt kommen2 spsk citronsaft- den her opskrift kræver en røremaskine eller en meget stærk overarm
Bagekursus d. 08. 10. 11. Disse små brød, smager helt fantastiske og kan varmt anbefales. Ingredienser5 dl lunkent 50 g røde linser (kogte) 1 tsk sukker /eller honning 1 brev tørgær 10 g Fiber husk 45 g solsikkekerner 30 g hørfrø 1 tsk salt 50 g quinoa flager 50 g rismel ½ tsk kulør 350g brown mel Doves farm 1
glutenfriSundt alternativvegetar. Havregryn indeholder ikke gluten, men markerne står nogle gange op ad hvedemarker, derfor kan man købe glutenfri havregryn, som ikke har været i nærheden af hvede
Ristet rugbrød med spejlæg og avocado. Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til
havregryn af ren havre - det er ikke normen)½ tsk bagepulver med top (Hvis glutenfri. glutenfrit bagepulver)½ tsk salt med top½ tsk stødt kanel¼ tsk muskatnødca
Glutenfri Start siger. Glutenfri Start siger. Bollerne smager dog rigtig godt- det er første opskrift, der er lykkedes for os- vi er hele familien gået glutenfri efter anbefaling hos en lunge-og allergi læge
Rugbrød. Jeg er et af de mennesker, som ikke sover ret længe om morgenen. Derfor kan jeg godt lide at pusle rundt og gå og vågne, inden resten af huset står op
Vi er efter lang tid kommet frem til en glutenfri tærtebund, som vi godt kan li og som fungerer. 100 g glutenfri havremel. Related PostsLam med søde kartofler og kokosmælkKyllingedeller med pestoGlutenfri PizzaNem mælke- og glutenfriBechamelsovsGlutenfri Kyllingenuggets 100 g fuldkornsrismel. 100 g glutenfri havremel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.