Glutenfri Romkugler a la Naturbageriet
Det Mælkefri Køkken
Det Mælkefri Køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 dl rismel (eller
  • hirsemel)
  • 1 tsk stødt nellike (kan
  • udelades)
  • ½ tsk. vaniljepulver (kan
  • udelades)
  • ½ dl smeltet kokosolie
  • eller en neutral olivenolie
  • 1 ½ dl friskpresset
  • appelsinsaft
  • 3 mellemstore revne
  • gulerødder (ca. 150 gram)
  • ½ gulerodskage – kagen
  • behøver ikke være kold (ca. 4 dl kage)
  • 12 dadler (6 medjool
  • dadler)(***Low
  • 1 dl cashewnødder (mandler, valnødder eller pekannødder
  • kan også bruges)
  • 1 dl kakaopulver* (eller
  • carobpulver)

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.