Glutenfri rabarberkage
My Mommy's Corner
My Mommy's Corner
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Kog kompot af
  • 600 gr rabarber i små stykker,
  • 200 gr sukker og
  • 1 stang vanilje (skrab kornene ud og kom både korn og vaniljestangen i). Køl kompotten lidt af.
  • 200 gr mandler hakkes fint eller groft efter eget ønske og smuldres sammen med
  • 200 gr sukker og
  • 200 gr smør/margarine
  • Sæt det til side.
  • Korn af 1 stang vanilje røres blødt med
  • 200 gr smør/margarine og
  • 200 gr sukker.
  • Rør 4 æg i. Bland
  • 64 gr boghvedemel, 50 gr majsmel og 86 gr rismel med
  • 2 spsk bagepulver og rør det i.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.