Glutenfri pestosnegle eller pizzasnegle
Det Mælkefri Køkken
Det Mælkefri Køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 100 g rismel (boghvedemel,
  • 100 g majsmel
  • ¼ tsk. stødt koriander
  • . 2 gram salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 spsk
  • 4 spsk HUSK
  • 4 dl lunkent vand
  • 3 dl koldt vand
  • 1 dl kogende vand
  • 1 spsk tørret
  • 1 håndfuld friske spinatblade
  • 1 håndfuld frisk rucola
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 1 spsk citronsaft
  • 1-2 fed hvidløg
  • 40 g pinjekerner, cashewnødder,
  • ½-1 tsk salt
  • ½ dl olivenolie
  • 5-6 oliven
  • 1 spsk tørret basilikum

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.