E. n. t. ø. s. e. u. r. i. l. K. b. h. a. v. d. g. o. ". S. y. C. p. c. k. ,. m. D. æ. f. j. -. 1. 2. 5. 8. 0. ½. x. R. w. L. q. P. J. B. ü. 3. M. T. å. V. F. 7. H. s l
Både til at toppe is, kage eller bare som sig selv, som en delikat og let dessert. Blåbær med hvidchokolade1 Bakker blåbær, på køl100 g hvidchokoladeHindbærpulver, lakridspulver eller begge. ) - efter smag og behag1. Smelt chokoladen over vandbad2. Når chokoladen er smeltet rører pulveret i - jeg brugte 1 tsk pr. dyp de kolde bær i chokoladenog læg den på en bageplade med bagepapir4
3 - 4 lakridspulver. varmes op til 115 grader og lad den køle helt af. tempereret chokoladen til 29 grader da det er hvidchokolade 100 g. 3 - 4 lakridspulver
I den forbindelse er vi i gang med sprøde havregrødschips med hvidchokoladeog tørrede jordbær på. De er blevet rigtig gode og er især lækre som en lille sød snack
Min adventsgave til jer er den her opskrift på hjemmelavet hvidchokolade med pistacie oglakrids. Hæld chokoladen i en form og fordel pistacienødderne over den
Sådan gør du med den hvidechokoladeoglakrids mousse. Måske fyldet også vil gøre det godt i en kanelkage, eller en chokoladekage, hvor der drysses med frysetørret hindbær
H. v. i. d. c. h. o. k. l. a. e. g. r. s. m. u. E. (. å. ). n. f. p. t. b. ø. D. j. ,. y. J. æ. M. /. 2. 0. 1. 4. 9. -. #. O. 3. 5. é. 6. 7. S. P. R. L. K. ". F
I. n. g. r. e. d. i. s. (. 2. 4. t. k. ). B. u. 1. 5. 0. a. m. 7. p. æ. h. v. 3. c. F. y. l. f. o. b. ø. å. S. L. ,. D. j. ". -. 9. A. K. P. /. 8. R. O
Smør karamelsauce på hver kage, fordel hindbærerne og drys med hakket hvidchokolade. hvidchokolade. De bliver bedst hvis de laves dagen i forvejen og pyntes lige før de skal spises
Denne banankage er fyldt med store stykker af hvidchokoladeog proppet med syrlige hindbær, der går super godt sammen med den søde banankage og ligeså chokolade
Den sødme sammen med de saftige og syrlige hindbær, de grofthakkede og ristede mandler og de store stykker af hvidchokolade – ja det er altså nærmest den ultimative kage, hvis du spørger mig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.