150 g smør/oliemargarine (halvt og halvt blandet)2 dl sukker2 dl glutenfrit mel4 dl rent havregryn Fyld et ovnfast fad op med skrællede æbler i tynde både, drys med sukker og kanel
D. e. n. æ. b. l. k. a. g. r. i. v. d. t. h. o. s. O. p. f. m. K. ø. ,. N. u. j. å. -. y. (. c. 8. 1. 0. ). T. 5. 2. ½. B. /. 4. P. S. F. 3. V. 6. 7. 9. L. ". r l
glutenfriSundt alternativvegetar. Havregryn indeholder ikke gluten, men markerne står nogle gange op ad hvedemarker, derfor kan man købe glutenfri havregryn, som ikke har været i nærheden af hvede
Jeg kan efter i dag konstatere, at jeg har rygrad som en regnorm, når det kommer til kager. Jeg havde ellers lavet en aftale med mig selv om, at der ingen søde sager var før weekenden - men så var det, at jeg fandt en opskrift på en æblekage, som meget belejligt kunne bruges til at udrydde et par æbler ude i køkkenet, og så har jeg ikke kunnet tænke på andet resten af dagen
Varm æblekage. lækkert. altid. 4 personerPrincippet er, at du ser hvad du har, som vil kunne bruges, har du ikke det hele, bruger du mere af det du har
Senest opdateret 10/11/15. Denne kage har fulgt familien i mange år. Den er nem, hurtig og lige til at gå til, og en god måde at få brugt nedfaldsæblerne på
Æblekage med smuldredej – Smuldredej er en af mine favoritter når jeg skal lave kage. Navn på opskriftÆblekage med smuldredejUdgivet den 2016-04-07Forberedelsestid 20MTilberedningstid 40M Samlet tidsforbrug 1HGennemsnitlig karakter no rating Based on 0 Review(s)
havregryn af ren havre - det er ikke normen)½ tsk bagepulver med top (Hvis glutenfri. glutenfrit bagepulver)½ tsk salt med top½ tsk stødt kanel¼ tsk muskatnødca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.