Glaseret flæsk m/ lynstegte rosenkål & porrer
Vildmedmad.dk
Vildmedmad.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 spsk. Citronsaft
  • 12 skive(r) Flæsk i skiver
  • 2 tsk. Provencekrydderi
  • 1 dl Soya
  • 1 tsk. Muskatnød, revet
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 1 tsk. Peber, friskkværnet
  • 2 stk Hvidløg, fed
  • 3 spsk. Honning
  • 2 stk Porrer
  • 1 knsp. Peber, friskkværnet
  • 2 knsp. Salt, groft
  • 3 spsk. Smør, saltet
  • 200 g Rosenkål - frisk eller dybfrost
  • 1 kg Kartofler
  • 2 spsk. Citronsaft
  • 4 dl Tilbehør: Citron-smørsovs med persille

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.