De sidste blev afprøvet med en ny metode, nemlig honning glaserede. Så er det ved at være sidst på sæsonen med at spise rødbeder, en grønsag som følger os hele vinteren
Find et ildfast fad frem, skræl rødbederne (husk handsker) skær dem i kvarte, og anbring dem i fadet - skræl rødløgene og skær lidt af enderne af, skær også dem i kvarte både og læg dem ved siden af rødbederne
H. a. r. l. i. g. e. s. n. d. t. o. p. k. f. m. v. ,. j. b. ø. u. -. ). M. å. æ. h. J. S. T. •. 1. (. c. 3. 2. y. /. 4. B. O. F. 0. 5. D. R. G. V. N. A. ) l
(6-8) personer1 kogt bayonneskinke(ca 1. 5 kg)hele nelliker2 dl appelsinjuice eller anden frugtjuice 1½ dl farin½ tsk tør gul sennep2 tsk maizenamel40 g smørSværen skæres af og skinken afpudses pænt
Ugens tema. Thailand. En let og lækker salat med stegt laks, sød chilisauce og masser af sesamfrø. Glaseret Laks og Thaisalat med Limedressing til 2 personer
3-4 rødbeder. Snit rødbeder i tynde skiver og bland det sammen med hakket hvidløg og timian i et ildfast fad, krydder med salt og peber,hæld fløden over og stil det i ovnen i ca 25 min, ved 180 grader. 3-4 rødbeder. Snit rødbeder i tynde skiver og bland det sammen med hakket hvidløg og timian i et ildfast fad, krydder med salt og peber,hæld fløden over og stil det i ovnen i ca 25 min, ved 180 grader
Rødbeder er billige, fulde af fibre, smukke at se på og giver farve til middagen og så er det en rodfrugt som kan gemmes udendørs så længe det ikke er frostvejr
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.