(6-8) personer1 kogt bayonneskinke(ca 1. 5 kg)hele nelliker2 dl appelsinjuice eller anden frugtjuice 1½ dl farin½ tsk tør gul sennep2 tsk maizenamel40 g smørSværen skæres af og skinken afpudses pænt
Ugens tema. Thailand. En let og lækker salat med stegt laks, sød chilisauce og masser af sesamfrø. Glaseret Laks og Thaisalat med Limedressing til 2 personer
Opskriften er Gordon Ramsays, og jeg har ikke ændret i den. Jeg er ikke den store fan af kogte og dampede grønsager, men glaserede er en helt anden historie
I denne opskrift kommer mål og mængder sig ikke så nøje, så længe der er rodfrugter nok til at mætte de spisende og mulighed for at glasere hele molevitten
Opskriften er fra bogen Sølvskeen. Prøv derfor at finde nogle opskrifter hvor denne vare indgår. Til 4 persSource600 g grønne bønner (frosne eller friske)25 g smør2 forårsløgSaft og skal fra 1/2 usprøjtet citron1 spsk sesamfrøOlivenolie til dressingsalt og peberKom bønnerne i en gryde med kogende vand og kog dem max 5 min, hvorefter de afdryppes
G. l. a. s. e. r. t. k. u. n. b. y. o. g. v. m. p. d. i. ø. (. 5. -. 6. ). 9. 0. 4. M. 1. 2. D. j. 3. æ. f. ,. h. c. O. å. K. S. °. 7. Ø. R. 8. P. V. E. %. F. g G
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.