Men denne er ret vellykket, synes jeg, og en ny favorit hos alle i familien. . Det er ikke så ofte, at salaterne er planlagt i mit køkken, og det giver tit nogle spændende sammensætninger, nogle bedre end andre
Nytårstærte. Jeg udvikler jævnligt opskrifter for alverdens magasiner, hjemmesider, firmaer mm. Blandt andet denne opskrift er udviklet til Mad og Bolig
Der er en ny burger på det veganske Danmarkskort. Her til aften havde jeg glæden af min første bid af en ny burger, som jeg kommer til at spise igen inden længe
Jeg har fået mig en ny favorit. Det er denne chunky banan granola, og jeg har allerede lavet den 3 gange på 2 uger og glæder mig hver morgen til at få morgenmad, når jeg ved, at den står i skabet og venter på mig
Når sæsonen for frisk frugt og grønt er gået på hæld og udvalget i grøntafdelingen svinder ind, så gælder det om at fylde køleskabet (og maven) med nye favoritter – hvis du ikke vil kvæles i rodfrugter herfra til april…
D. a. v. i. s. k. u. l. e. f. j. r. A. b. t. ø. d. g. ,. n. o. p. å. J. m. h. (. ). y. æ. ❤. S. -. 1. 4. *. 5. 0. 2. c. 8. H. w. 3. R. x. Æ. L. 6. 7. P. 9. G. ) l
Bogmærk permalinket. Dette indlæg blev udgivet i Bagværk, Desserter og tagget cheesecake, digestive kiks, flormelis, hvid chokolade, juledessert, kirsebærsauce, kirsebærvin, Maizena majsstivelse, mandler, marcipan, New York style cheesecake, NY style cheesecake, Philadelphia Original, polynesisk vaniljestang, portvin, ris a la mande, risalamande, risengrød, rørsukker, smør, sukkerhjerter, økologisk citron, økologiske æg
hos Bog & Idé). De spændende nye snapser bruges også i mad, i cocktails og i desserter. Jeg synes, at bogen sammen med et par glas BASIS kunne være en genial gaveidé til alle, der elsker at eksperimentere i køkkenet
Der er kommet en ny kategori på bloggen under opskrifter. restemad. At bruge sine rester op – og at bruge dem godt op – er noget, der kan mærkes i husholdningsbudgettet
Y. A. s. e. l. i. g. h. v. a. d. ø. P. o. t. m. n. r. Ø. k. b. -. y. æ. f. J. u. 3. 0. ". D. å. ,. V. S. 2. O. p. H. (. ). B. I. j. L. C. F. N. 7. 5. c. ½. 1. q. 6. T. K. E. M. é
Vend og strik rib tilbage, når de kommer til de lukkede m, slås 2 nye m op ved 2 gange at sno garnet og slå den om pinden. Strik 1 runde hvor der ved hvert ærmegab slås 8 nye m op ved at sno garnet og slå det om pinden 8 gange
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.