D. e. r. g. n. t. l. i. k. o. j. u. b. æ. h. p. å. J. a. d. ". f. ø. s. ). M. ,. v. y. -. m. P. 2. '. 3. c. 1. A. S. F. B. 8. 0. H. E. T. /. V. +. (. G. w. 5. ) g
Du er også velkommen til at linke tilgive-awayen og må gerne anvende billedet. HVIS du af en eller anden grund ikke har mulighed for at lægge en kommentar, er du velkommen til at skrive til os på
E. n. d. u. e. t. f. r. i. p. o. j. k. b. l. v. æ. g. ). T. a. m. s. -. O. y. G. A. w. S. h. ,. å. ø. B. c. 1. 9. V. /. R. 2. +. (. 5. M. 6. 7. 0. H. ) l
P. å. s. ø. n. d. a. g. i. æ. t. e. u. ,. 2. m. r. 0. 1. 4. F. l. v. J. h. b. f. o. k. y. p. D. j. S. c. -. 8. 5. (. /. ). K. 7. ½. z. R. +. C. H. Æ. G. V. B. L. 3. N. 6. x. ". M. E
D. A. N. M. R. K. S. -. T. I. O. L. E. G. V. W. Y. o. m. d. u. å. s. k. e. h. a. r. b. æ. t. ø. n. f. i. g. l. v. 2. 4. p. ,. 8. J. j. y. c. H. U. ". F. 1. B. @. C. 3. 0. &. ♥ g
Denne giveaway kommer til at vare lidt længere end de andre konkurrencer jeg har haft, da jeg snart skal på ferie, og jo først kan finde en vinder efter jeg er kommet hjem igen
en klat margarine til stegning. Og så var der det, med den der giveaway. Når de er bagt, putter du skinke og ost på den ene halvdel af en pandekage, og folder den anden halvdel henover, lægger dem på en pande igen indtil osten er smeltet, og servér dem varme
J. a. ,. o. g. p. ø. l. s. e. r. D. t. f. i. k. v. n. m. å. d. j. æ. h. b. u. y. M. E. -. ). O. c. (. G. w. Æ. 2. 8. 1. 6. T. R. S. ½. P. 5. V. L. H. ". C. ) g
D. a. v. i. h. d. e. g. æ. s. t. r. l. f. ,. j. b. n. k. o. m. p. H. å. ø. J. u. y. (. -. B. ). c. S. 1. 0. 2. 8. %. K. C. M. O. E. R. V. L. N. F. U. I. 3. z. A. w. |. ". P
Når jeg siger mors Pæretærte, mener jeg ikke mig som mor, men min mor. Det hele æltes til en klump, der deles i 2. Den bages ved 200grader i cirka 40min, til den er gylden
For at give bollerne et groft element er der tilført grahamsmel til dejen, hvorfor det grove element er vigtigt kan du læse meget mere om i mit indlæg det der med fuldkorn
Den vakte også ros og glæde herhjemme, for det var lige præcis, hvad vi begge havde lyst til. Jeg kom i tanke om min mors skønne og meget nemme salat med kylling og karrydressing, som hun ofte serverede som forret i stedet for den traditionelle forret med fisk
Når min mor lavede det her var der ikke et øje tørt , jeg elskede det som barn , kartofler og gullerødderne tager rigtig god smag fra kyllingen og det hele er saftigt og lækkert , den kolde sovs gør det hele endnu mere lækkert og ikke så tungt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.