Min opskriftpå Nan finder du her. Egentlig havde jeg tænkt mig at lave den ret med spidskål, men det kunne jeg ikke få i supermarkedet, så istedet lavede jeg den på hvidkål, hvilket også blev rigtig godt
Hak hvidkålen fint, (finere end på billedet. Mine hvidkålsstykker var lidt for store, og blev ikke helt bløde nok) og kom den i en gryde sammen med alle de andre ingredienser
Mens kødet simrer gøres svampene rene, og de steges i flere omgange på en pande. Har virkelig gået og haft lyst til en rigtig gryderet, så igår eftermiddags fik jeg gang i kødgryderne
Noget med masser af smag”, og vi endte derfor med denne varmende, ryd-køleskabet gryde, der kom til at smage ret godt – hvis vi altså selv skal sige det Derfor bliver jeg nødt til at dele den med jer i dag
Så snart linserne er kogt og vandet hældt fra, er de vendt med en dressing bestående af blandt andet citron, sennep, honning og en masse varme krydderier som spidskommen, kanel og kardemomme – sådan optager de nemlig endnu mere smag
fars og form den til en pølse – og sæt den på træspyd. De små spyd skal steges ved høj, høj varme – og få spyd af gangen (så pandetemperaturen ikke falder), det er nemlig den brunede smag der gør forskellen i de små himmel-bidder
Krydret Mørbradgryde og Kartoffelmos med Gulerødder til 2 personer. Det ser ikke ud af meget, men smagen i denne orientalske gryde med kartoffelmos var virkelig god
Server den på en kold blæsevejsdag, til en kop te eller kaffe. Afkøl kagen på en rist. FOTO 22Denne skønne kage, er fyldt med tørret frugt, julekrydderier og chokolade
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.