Der er ikke meget, der er mere hyggeligt i det kolde, ruskende efterårsvejr end at gå en tur i køkkenet og bage noget lækkert, som kan nydes til en kop varm kakao, mens man sidder og hygger under et lunt tæppe i sofaen
Hurra – i dag begynder sommeren for alvor, og det skal da fejres. De rabarber, jeg fik for et par år siden af min søde veninde, har for alvor etableret sig og giver nu fuld gevinst
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
På tirsdag er det Mortens aften, og selvom man jo egentlig burde spise gås (da det er gæs, der afslører den stakkels Morten), har vi i min familie altid spist and
Jeg lever gluten-, laktose og fruktosefrit. For det har jeg det bedst med. Jeg fik for et par år siden konstateret fruktoseintolerance på hospitalet, og mange gange følger de andre med
er ikke en selvfølge. Det har jeg oplevet en del gange. At jeg så på min nye arbejdsplads, er så heldige at have 7 søde kolleger, er jo lidt en gevinst for mig
søndag den 27. juli 2014. Mayonnaise med dild. Noget af det man kan lave selv som giver den største smagsmæssige gevinst for den mindst mulige indsats er mayonnaise
Så er vi snart gennem uge 1 i vores hjemmestrikkede diæt, og det er gået forbløffende godt. Jeg var til fødselsdag i onsdags, hvor jeg tillod mig at spise rugbrød til aftenens kolde fiskebord - og så fik Mads og jeg i går overbevist hinanden om, at rittersport med marcipan godt kunne passe til principperne
I den kommende uge vil jeg langsomt genintroducere animalske produkter til min kost, jeg vil dog forsøge at leve mere vegetarisk, da jeg har fået øjnene op for de positive gevinster, der er ved ikke at spise animalsk, og så vil jeg fremover leve efter 80/20-reglen
Min mission med bloggen her, er især at inspirere med sunde, nemme hverdagsopskrifter. Der findes masser af blogs derude, der deler rundhåndet ud, at diverse sunde (re) udgaver af kage og søde sager
Jeg har snart bagt mange forskellige slags boller med gulerod. Men jeg syes nu det er lidt sjovt, at prøve forskellige opskrifter af, istedet for altid at bruge den samme opskrift
Vi skal hver især stå for et festligt indslag og vi har valgt at lave jule/nytårsbanko, så jeg har pakket en MASSE skøre og sjove gaver ind i dag, som skal bruges til gevinster
Ja eftersom spinatpandekagerne med skinke og ost jo er blevet voldsomt populære her i huset, besluttede jeg at prøve en ny variant, nemlig tomatpandekager
Det er blevet ret HIP, at bruge Brændenælder i madlavningen. Men de er også super sunde og helt sikkert noget jeg også skal eksperimentere med man er vel med på mad-moden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.