september – om meget snart – kommer der en ny halv gris og fylder fryseren op. En halv gris, der som hel har levet sit griseliv her i området, som vi ved har haft det godt, og som har gået ude og gnasket
0. En gammel klassiker. Posted by LikeBree on 6. januar 2016 in Alt og intet | ∞. Et stort hvidkål bliver nemt til 3-4 måltider for vores lille familie med tilbehør som medister, frikadeller eller krebinetter
I søndags købte vi en svineculotte og den blev i dag forkælet med et kærligt asiatisk spark. Det var kæresten som syntes, at kræet skulle have lidt spice og det passede helt perfekt, da fadeburet blandt andet bød på lækre chilier, ingefær, peanuts og frisk koriander
Ja gris er nu altid godt – men det kan godt komme til at smage af det samme hele tiden. Og nu er vi stadigvæk ikke så langt væk fra jul, som er den ultimative grisefest
Det var i gamle dager det, da pappas bestemor stadig var i live, og styrte hønsegården med jernhånd. Det er allikevel noen av oss som ønsker den gamle høna tilbake
Kender I arme ridder. Også kendt som French toast. Da jeg gik i folkeskolen (og ja, det er ved at være mange år siden), lavede min veninder og jeg tit arme ridder hjemme hos hende om eftermiddagen
Improviseret Pulled pork i en nem udgave uden 1000 ingredienser med en alternativ coleslaw som kun er med gulerod fordi jeg havde glemt at købe hvidkål
Jeg må indrømme, at jeg har overvejet at beholde denne opskrift for mig selv, men det ville næsten være synd - det er nemlig de bedste brunkager, jeg har smagt
I sidste uge lavede jeg noget så almindeligt som Svensk pølseret. Nøj, det var godt. . Jeg inviterede min bedste kammerat på aftensmad og han nærmest himlede med øjnene
Hvert år op til jul er vi i Den Gamle By i Aarhus - det er julehygge når det er bedst. -) De gamle huse, brosten, julelys og vaniljekransene fra den gamle bager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.