Så er det December. lige om lidt. og dermed også tid til småkager, konfekt og andre gode sager. Mig og en klassekammerat begyndte lidt tidligt og lavede julehjerte
Ind til nu har jeg ikke helt set fidusen i at have gæstebloggere, men da Louise fra min gymnasieklasse bad om hjælp til udbredelse af et godt budskab, tænkte jeg, at én gang skulle være den første
Der findes derfor ingen nisselandskaber eller store julehjerter herhjemme, men lidt skal der til og måske også lidt mere i år, nu hvor Oskar er blevet så stor
Jeg hedder Mads, jeg er gæsteblogger. Ikke så tit, eller faktisk aldrig, men indehaveren af denne skønne blog er en af mine allerbedste venner og inden jeg begynder at kaste rosende floskler om mig i grams, må jeg hellere hive i tømmen og komme til indlæggets egentlige natur
Jeg er så heldig at jeg igennem et nyt samarbejde med Consumer-lab. dk som gæsteblogger på deres side, har fået mulighed for at afprøve nogle lækre produkter fra et af mine absolut ynglings firmaer, Woodshade Organics - eller Mølle Skovly som de kalder sig på dansk
Forårs quinoasalat med feta, æble og dild. Min søster – og gæsteblogger her på Kvisten – Cille er flyttet til Berlin i et halvt år Byen og foråret har inspireret hende til denne lækre salat
Nu er det efterhånden noget tid siden, at det var nytårsaften, så det må være på tide, at I får opskriften på den super lækre dessert, jeg lavede til os i den anledning
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.