Hvilken ære at være din første gæsteblogger. Ind til nu har jeg ikke helt set fidusen i at have gæstebloggere, men da Louise fra min gymnasieklasse bad om hjælp til udbredelse af et godt budskab, tænkte jeg, at én gang skulle være den første
Madgudinden/Karina Villumsen Til. Jeg havde lyst til søde kartofler i går, og bagte dem i ovnen, hvorefter jeg spise nogle af dem med hjemmelavet mayonnaise og en skålfuld salat til
Madgudinden/Karina Villumsen Opskrift kategori. Hvis du prøver at lave den, må du gerne tagge mig i et instagramopslag eller lignende og lave #trelagschokolademoussekagemadgudinden
Hvis man vil lave sin egen chokolade, kan bogen ”Mælkefri Chokolade – uden spor af mælk eller gluten” af Karina Villumsen (undertegnede) være til stor hjælp
Min søster har før brillieret med dejligt søde gæsteblogger indslag her på sukkersensitiv. De nu let ristede mandler blandes med den smeltede chokolade/smør blanding
Karinas glutenfrie ”vikinge”surdejsboller. spurgt efter opskrift på glutenfrie surdejsboller. speltmel kan findes her – men speltmel er ikke glutenfrit
Madgudinden/Karina Villumsen Opskrift kategori. Let og lækkerdessert med god chokoladesmag. Selvom det ser lidt krævende ud, er det faktisk let at lave chokoladefondant
Hverdagsfavoritter – glutenfri og mælkefri af Karina Villumsen. Hvader gluten. Glutenfri og mælkefri hverdagsfavoritterer en samling af Madgudindensallerbedsteopskrifter på brød, boller, kager, pizza, burgerboller, pandekager og vafler
Madgudinden/Karina Villumsen Opskrift kategori. Kikærtevand kan piskes og bruges nøjagtigt som æggehvider/æg i alle former for kager, pandekager, cookies og marengs
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.