Rør rundt og put de marinerede kikærter på en bageplade med papir. 20- 30 min. Jeg kan spise kikærter hverdagSom humus, i salat, i kødretter og nu også som erstatning for usunde snacksHar du lyst til at forsøge kommer opskriften her
Du går på opdagelse i køkkenet og finder en pose chips, som du har købt i et svagt øjeblik. Du tænker på, om det nu også er så vigtigt for dig at kunne passe de der bukser fra sidste sommer, den der kjole, der fremhæver dine ben, men samtidig kræver, at din mave ikke bliver større
Jeg synes kikærterne er fantastiske, da jeg længe har søgt efter en let snack, som samtidig kunne give mig nogle proteiner, og ligesom mine Protein chokoladeboller med chia og hytteost , er disse fantastiske til at tage med på farten
vand, læg låg på og sæt i køleskabet til næste dag. 30 g. 2-4 små fuldkornstortillas. 3. Tilsæt bønner og squash og steg 3-4 min. 30 g. 2-4 små fuldkornstortillas
-. 3. 3. 3. 3. 3. 3. S. å. k. o. m. v. i. t. l. r. s. d. a. g. e. b. y. f. n. 2. D. ø. ,. j. h. 5. 0. c. p. F. u. I. æ. 6. Æ. (. ). G. M. 1. H. W. %. 8. A. '. O. x. K. q. T. 7. L. R. ) l
er chili-svitsede kikærter et godt bud. IngredienserKikærterSkal fra en økologisk citronFinthakket chili (1/2 eller en hel - alt afhængig af hvor stærkt du foretrækker dem)OlivenolieSalt1. Kog kikærterne i en time3. Svits dem på panden med olivenolie, citronskal (gem 1/4 af citronskallen) og chili, indtil kikærterne er blevet lysebrune4
Som jeg skrev på min facebook side i går, var jeg i gang med at kokkererer. Kikærterne her bliver sprøde, får den dejligste smag og kan bruges på mange forskellige måder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.