- spækket med kerner og grovhedFor som jeg skrev om i onsdags, så var det jo national fuldkornsdag. Der skulle naturligvis også "fejres" herhjemme, så tirsdag aften baksede jeg en dej sammen, smed den på køl natten over, og dagen efter var der boller klar til en tur i ovnen
Jeg kan godt lide at kunne servere noget lækkert og hjemmelavet, når jeg får gæster. Også når de melder deres ankomst ganske kort før de rent faktisk er her
ca. 30 stk50 g gær2 spsk sukker½ tsk salt1 tsk kardemomme2 spsk olie1 æg2½ dl varmt vand2½ dl kærnemælk750 g melGæren opløses i det varme vand, som er blandet med kærnemælk
Jeg kan godt lide at have hjemmebagte boller i fryseren til morgenmad, en frokostsandwich eller en snack, og i denne uge er det blevet til grahamsboller
Som de fleste nok har opdaget er rundstykker fra bageren blevet en bekostelig affære. Et alternativ kan selvfølgelig være de mange varianter af frosset brød, der efter en tur i ovnen smager ganske tilforladeligt, men de slår altså ikke hjemmebagt brød
Fødselsdagsboller, Tidsforbrug. Her får du min opskrift på fødselsdagsboller. Den er ganske simpel, men giver nogle fantastisk velsmagende og lette fødselsdagsboller
- som var det Bamse og Luna der havde lavet demFor når der nu skal være "fødselsdags-tema", så er det da med at gå all-in, og det var hvad jeg gjorde, da min kære veninde Helene, kiggede forbi til kaffeslabberas og fødselsdags-fejring onsdag aften
Det er rigtige fødselsdagsboller, som jeg husker dem. Lørdag har Oskar 1 års fødselsdag, hvilket skal fejres med besøg af hele familien og det er skønt, at vi endelig har plads til så mange mennesker
Ingen fødselsdag uden fødselsdagsboller. I år blev det et cupcake tårn, fødselsdagsbollerme, og endelig en frugtsalat, bestående udelukkende af frugt i tern, ganske let marineret i koncentreret hyldeblomstsaft
En ny version af pulled pork. Denne er lidt anderledes, end den jeg tidligere har lagt ud, idet man tilsætter marinaden, efter man har langtidsstegt nakkefileten
Hver morgen spiser jeg dette til morgenmad. Da min diætist sagde, at det var det bedste jeg kunne spise om morgenen, syntes jeg at det lød pænt kedeligt
En rigtig nem og simpel ret, som bare smager godt. Den kræver få ingredienser og er hurtig at lave. Jeg serverede den med en grøn salat med sennepsdressing og lidt godt brød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.